RYHMÄT

HAPPY PEOPLE on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisää iloa ja energiaa elämääsi.

 

HAPPY PEOPLE -toiminta tapahtuu 10-15 hengen ryhmissä, jotka kokoontuvat säännöllisesti kerran kuukaudessa. Kaikki tapaamiset ovat avoimia myös muille kiinnostuneille, joten voit tulla tutustumaan toimintaan ilman sitoutumispakkoa.

 

HAPPY PEOPLE -tapaamissa käytettävät erilaiset hauskat, visuaaliset ja toiminnalliset tehtävät ja harjoitukset perustuvat mentaalivalmennukseen, positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, NLP:hen ja mindfulnessiin. 

Jokainen tapaamiskerta on tietyn teeman mukainen. Tapaamisissa keskustellaan, vaihdetaan ajatuksia sekä tehdään teemaan liittyviä tehtäviä. Ryhmässä voi halutessaan myös kertoa omia kuulumisiaan, ilonsa ja huolen aiheensa.

 

Lisäksi ryhmän kanssa voi vaikka lähteä porukassa kuutamoretkelle metsään, konserttiin tai taidenäyttelyyn, kokeilla uutta urheilulajia tai vaikka kuumailmapallolentoa. Tai istua vaan kotoisasti kynttilöiden tuikkiessa ja tutustua itseen ja muihin.

 

Happy People -ryhmä on kuin oma joukkue, joka tarvittaessa auttaa, tukee ja innostaa. 

 

UUSIA YSTÄVIÄ!

HAPPY PEOPLE -tapaamisissa saat uutta tietoa, omaa aikaa, tukea ja kannustusta sekä tapaat kivoja ihmisiä ja vielä ympäri koko vuoden! Tapaamisiin tullessasi, sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään erityistä vaan tapaamiset ohjaa siihen koulutuksen saanut valmentaja.

INSPIRAATIOTA!

Voit tulla mukaan toimintaan ja tavata samanhenkisiä ihmisiä, luoda kontakteja, löytää uusia näkökulmia asioihin sekä oppia tuntemaan itsesi paremmin ja vaikuttamaan aktiivisesti omaan elämääsi.

Seuraavat uudet ryhmät aloittavat keväällä 2017. Tutustu linkeistä!

ihana minä

Opi arvostamaan itseäsi!

Opi arvostamaan itseäsi!

moms

Pienten lasten äideille!

AINA

Sinulle aikuinen nainen!

Eikö mikään ylläolevista ryhmistä tunnu omalta? Ota yhteyttä ja tiedustele sinulle sopivaa ryhmää alla olevasta linkistä.

ITSELUOTTAMUSTA!

HAPPY PEOPLE -ryhmän jäsenenä, voit tehdä löytöretken itseesi ja tutustua siihen, minkälainen sinä oikeasti olet, mistä pidät ja mitä haluat. Luottamus ja avoin ilmapiiri auttavat sinua löytämään omat vahvuutesi ja hyväksymään ja rakastamaan itseäsi enemmän. Kun itsetuntosi voi paremmin, saat myös enemmän aikaan.

RYHMÄT

Jokaisessa HAPPY PEOPLE -tapaamisessa keskitytään tiettyyn teemaan. Voit osallistua myös vain Sinua puhuttelevien teemojen ryhmätapaamisiin kertamaksun hinnalla! 

Perusryhmien lisäksi keväällä 2017 aloittaa kolme uutta ryhmää; 

Ihana minä, MOMS sekä AINA -ryhmät. 

HAPPY PEOPLE -tapaamisten jälkeen tunnet itsesi energiseksi ja inspiroituneeksi ja koko maailma voi hetkessä näyttää erilaiselta!

HAPPY PEOPLE

  • Facebook
  • Instagram