RYHMÄT

HAPPY PEOPLE on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisää iloa ja energiaa elämääsi. HAPPY PEOPLE:n avulla voit tutustua itseesi ja oppia ymmärtämään paremmin myös muita. Lisäksi valmennus tarjoaa  työkaluja sinulle tärkeiden asioiden saavuttamiseen.

 

HAPPY PEOPLE -ryhmät kokoontuvat säännöllisesti kerran kuukaudessa. Tapaamiset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, joten voit tulla tutustumaan toimintaan ilman sitoutumispakkoa.

 

HAPPY PEOPLE -tapaamiset ohjaa koulutettu valmentaja. Tapaamisissa käytettävät erilaiset hauskat, visuaaliset ja toiminnalliset tehtävät ja harjoitukset perustuvat mentaalivalmennukseen, positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, NLP:hen ja mindfulnessiin.

Jokainen tapaamiskerta on tietyn teeman mukainen. Tapaamisissa keskustellaan, vaihdetaan ajatuksia sekä tehdään teemaan liittyviä tehtäviä. Ryhmässä voi halutessaan myös kertoa omia kuulumisiaan, ilonsa ja huolen aiheensa.

 

Lisäksi ryhmän kanssa voi vaikka lähteä porukassa kuutamoretkelle metsään, konserttiin tai taidenäyttelyyn, kokeilla uutta urheilulajia tai vaikka kuumailmapallolentoa. Tai istua vaan kotoisasti kynttilöiden tuikkiessa ja tutustua itseen ja muihin.

 

Happy People -ryhmä on kuin oma joukkue, joka tarvittaessa auttaa, tukee ja innostaa. 

Esimerkkejä teemoista

Vuorovaikutustilanteet

Itsetunnon kehittäminen

Tavoitteiden saavuttaminen

Tunteiden hallinta

Muutostilanteesta selviytyminen

Ajankäytön hallitseminen

Vanhemmuuden haasteet

UUSIA YSTÄVIÄ!

INSPIRAATIOTA!

ITSELUOTTAMUSTA!

HAPPY PEOPLE -ryhmän jäsenenä, voit tehdä löytöretken itseesi ja tutustua siihen, minkälainen sinä oikeasti olet, mistä pidät ja mitä haluat. Luottamus ja avoin ilmapiiri auttavat sinua löytämään omat vahvuutesi ja hyväksymään ja rakastamaan itseäsi enemmän. Kun itsetuntosi voi paremmin, saat myös enemmän aikaan.

Tulemalla mukaan toimintaan, voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, luoda kontakteja, löytää uusia näkökulmia asioihin ja tutustua itseesi paremmin sekä oppia vaikuttamaan aktiivisesti omaan elämääsi.

HAPPY PEOPLE -tapaamisissa saat omaa aikaa, tukea ja kannustusta sekä tapaat kivoja ihmisiä ja vielä ympäri koko vuoden! Tapaamisiin tullessasi, sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään erityistä vaan voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.

HAPPY PEOPLE -tapaamisten jälkeen tunnet itsesi energiseksi ja inspiroituneeksi ja koko maailma voi hetkessä näyttää erilaiselta!

HAPPY PEOPLE

  • Facebook
  • Instagram