VALMENNUSRYHMÄT

HAPPY PEOPLE -valmennusryhmät on tarkoitettu sinulle, joka haluat lisää iloa ja energiaa elämääsi.

Tapaamisissa sinulla on aikaa tutustua itseesi ja omiin voimavaroihisi. Samalla opit ymmärtämään paremmin myös muita.

 

HAPPY PEOPLE -ryhmät kokoontuvat tapaamisiin noin kerran kuukaudessa koulutetun valmentajan johdolla. Tapaamisissa käytettävät erilaiset hauskat, visuaaliset ja toiminnalliset tehtävät ja harjoitukset perustuvat mentaalivalmennukseen, positiiviseen psykologiaan, ratkaisukeskeiseen toimintatapaan, NLP:hen ja mindfulnessiin.

Jokainen tapaamiskerta on tietyn teeman mukainen. Ryhmän jäsenenä pääset itse vaikuttamaan teemojen valintaan. Tapaamisissa keskustellaan, vaihdetaan ajatuksia sekä tehdään teemaan liittyviä tehtäviä. Ryhmässä voi halutessaan kertoa omia kuulumisiaan, ilonsa tai huolen aiheensa.

 

Lisäksi ryhmän kanssa voi vaikka lähteä porukassa kuutamoretkelle metsään, konserttiin tai taidenäyttelyyn, kokeilla uutta urheilulajia tai vaikka kuumailmapallolentoa. Tai istua vaan kotoisasti kynttilöiden tuikkiessa.

 

Happy People -ryhmä on kuin oma joukkue, joka tarvittaessa auttaa, tukee ja innostaa. 

Tapaamiset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, joten voit tulla tutustumaan toimintaan ilman sitoutumispakkoa.

Esimerkkejä teemoista

Vuorovaikutus

Itsetunnon vahvistaminen

Tavoitteiden saavuttaminen

Tunteiden hallinta

Ihana minä

Ajankäytön hallitseminen

Vanhemmuuden haasteet

Muutostilanteesta selviytyminen

UUSIA YSTÄVIÄ!

HAPPY PEOPLE -tapaamisissa saat omaa aikaa, tukea ja kannustusta sekä tapaat kivoja ihmisiä ja vielä ympäri koko vuoden! Tapaamisiin tullessasi, sinun ei tarvitse osata tai tietää mitään erityistä vaan voit tulla mukaan juuri sellaisena kuin olet.

INSPIRAATIOTA!

Osallistumalla tapaamisiin, voit tavata samanhenkisiä ihmisiä, luoda kontakteja, löytää uusia näkökulmia asioihin ja tutustua itseesi paremmin sekä oppia vaikuttamaan aktiivisesti omaan elämääsi.

ITSELUOTTAMUSTA!

HAPPY PEOPLE -ryhmän jäsenenä, voit tehdä löytöretken itseesi ja tutustua siihen, minkälainen sinä oikeasti olet, mistä pidät ja mitä haluat. Luottamus ja avoin ilmapiiri auttavat sinua löytämään omat vahvuutesi ja hyväksymään ja rakastamaan itseäsi enemmän. Kun itsetuntosi voi paremmin, saat myös enemmän aikaan.

HAPPY PEOPLE -tapaamisten jälkeen tunnet itsesi energiseksi ja inspiroituneeksi ja koko maailma voi hetkessä näyttää erilaiselta!

HAPPY PEOPLE

  • Facebook
  • Instagram