ILOA VOIMAA ENERGIAA

HAPPY PEOPLE

 

HAPPY PEOPLE järjestää ryhmissä tapahtuvaa ratkaisukeskeistä valmennusta ihmisille, jotka haluavat vaikuttaa aktiivisesti omaan elämäänsä ja hyvinvointiinsa.

 

Valmennuksen ja ryhmän tuen avulla opitaan rakastamaan itseä enemmän,  saadaan lisää rohkeutta ja voimaannutaan tekemään asioita, jotka ovat meille merkityksellisiä, mutta joita emme ehkä yksin uskaltaisi tehdä.

 

Ryhmävalmennukset tarjoavat hyvää oloa, iloa ja energiaa, uskallusta, luovuutta, uusia ystäviä, rentoa hauskanpitoa ja  unohtumattomia elämyksiä. Lisäksi saat oman ryhmäsi tuen ja pääset myös itse tsemppaamaan muita.

RYHMÄT

HAPPY PEOPLE -valmennusryhmät ovat noin 10 hengen ryhmiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti kerran kuukaudessa koulutettujen valmentajien johdolla.

KENELLE?

HAPPY PEOPLE -valmennus sopii kaikille niin opiskelijoista kotiäiteihin kuin yksinyrittäjistä työyhteisöihin ja yritysjohtajiin.

Voit osallistua HAPPY PEOPLE:n valmennusryhmiin tai koota oman ryhmäsi esim. kaveriporukastasi tai työyhteisöstäsi.

MISSIO

Ollakseen terve ja onnellinen, on tärkeää tuntea itsensä ja rakastaa itseään juuri sellaisena kuin on.

 

Meillä jokaisella on kuitenkin pelkoja ja haitallisia uskomuksia itsestämme, jotka estävät meitä saavuttamasta jotain itsellemme tärkeää.

HAPPY PEOPLE haluaa auttaa ihmisiä rakastamaan itseään enemmän, luottamaan itseensä ja omiin voimavaroihinsa ja iloitsemaan elämästään.

HAPPY PEOPLE

  • Facebook
  • Instagram